NBD 2021

Nationella beteendevetardagarna 2021

Vi kan gladeligen meddela att årets nationella beteendevetardagar kommer att äga rum den 13-14 april – två dagar fyllda av gemenskap och inspiration, detta vill ni inte missa!

NBD står för Nationella Beteendevetardagarna och är ett samarbete mellan beteendevetarstudenter från olika lärosäten i Sverige med syfte att nätverka, utbilda och inspirera. Fokus ligger på beteendevetenskapliga ämnen och temat för året 2021 är framtiden. Hur ser en framtida arbetsmarknad ut för en beteendevetarstudent? Hur kan vi påverka vår framtid som beteendevetare?

Eftersom fjolårets event tvingades ställas in är vi mer än
Medalj
Årets NBD-medalj.
exalterade över att träffa alla beteendevetare landet över- digitalt! Dagarna kommer bjuda på intressanta föreläsningar, roliga aktiviteter och chans för CV-granskning och liknande. För att så många som möjligt ska kunna närvara kommer vi att ses under eftermiddagarna. Hela kalaset kommer att avslutas med en digital studentsittning för att fira oss framtida beteendevetare och ha en rolig kväll tillsammans- på avstånd! Anmälan till den digitala sittningen gör ni här.
 

Föreläsare

13 april

Benjamin Weaver

 

Benjamin Weaver, lärare och forskare vid Lunds Universitet, kommer att föreläsa om Artificiell Intelligens ur ett beteendevetenskapligt perspektiv.

Daniel Kepka

 

Daniel Granat Kepka, tidigare student på beteendevetenskapsprogrammet på Lunds Universitet, kommer att berätta om sin karriär som rekryteringspartner på Axis Communication i Lund.

14 april

Johanna Knuthsen

Joanna Knuhtsen, tidigare student på beteendevetenskapsprogrammet på Lunds Universitet, arbetar hos Familjeterapeuterna Syd och kommer bland annat att berätta om stödsamtal.

 

maria

Maria Fladvad, arbetar som professionsombudsman för beteendevetare och personalvetare på Akademikerförbundet SSR, kommer att föreläsa om beteendevetares arbetsmarknad, löneutveckling och ge exempel på arbetsplatser där beteendevetare finns. 

 

NBD

 

Tomas Aginger, tidigare beteendevetarstudent på Mälardagens Högskola, som arbetar som programledare hos Kriminalvården kommer bland annat att prata om det behandlingsteam han ingår i.

 

Håll utkik i facebookevenemanget för mer information!

%d bloggers like this: